Wij verwelkomen Marc

Marc Beumer start bij Green Engineers

Met de groei van onze werkzaamheden op gebied van civiele techniek, zijn we blij dat Marc Beumer ons team per 1 maart versterkt. Marc houdt van een potje tennis én het kijken van de Formule 1. Vanuit ons kantoor in Hengelo zal hij aan de slag gaan als projectmedewerker civiel.

Civiele techniek is voor Marc bekend terrein. Hiervoor werkte hij in een vergelijkbare functie voor een ander ingenieursbureau, dat zich voornamelijk bezighield met de aanleg van nieuwe woonwijken. De complexiteit van alle verschillende elementen die samenkomen bij dit type projecten spreekt Marc erg aan. Rekening houden met alle facetten en in de tekeningen een passende oplossing vinden voor de uitdagingen die er liggen; dat is het leuke.

Nu klimaatadaptief ontwikkelen steeds belangrijker wordt, is kennis over groen voor zijn vakgebied belangrijker dan ooit. Binnen Green Engineers hoopt Marc deze kennis op te doen door veel samen te werken met de collega’s die groen als specialisme bezitten. De verbreding van eigen kennis is één van de hoofdredenen waarom Marc de overstap maakte naar ons kantoor. Hij gelooft dat een duurzaam ingerichte omgeving zorgt voor goede leefbaarheid. Daar dragen wij uiteraard graag aan bij.

Wij zijn blij dat Marc ons team komt versterken en heten hem van harte welkom bij Green Engineers!

Zelf kennismaken? Marc is te bereiken op marc@greenengineers.nl.

Deel dit bericht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer over ons cookiebeleid