Oude bekende keert terug bij Green Engineers

Welkom terug Gerrit bij Green Engineers

Gerrit Wanner keert terug bij Green Engineers

Vanaf 1 september mogen wij weer een nieuwe collega verwelkomen bij Green Engineers. Alhoewel, nieuw is hij niet helemaal. Gerrit Wanner werkte namelijk zo’n vijf jaar geleden al als adviseur bij Green Engineers. Voor die tijd had hij al ruime ervaring bij diverse gemeentes, de aannemerij en een ingenieursbureau. Na zijn ‘uitstapje’ buiten Green Engineers, waarbij hij bij verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken nam, is hij nu terug bij ons in zijn oude vertrouwde functie als senior adviseur leefomgeving en sport. Blij als wij zijn met zijn terugkomst, heten we Gerrit van harte welkom in ons team!

Tot en met 2016 was Gerrit een van de gezichten van ons bedrijf. In dat jaar zat hij gedetacheerd bij twee gemeentes in onze regio. Toen deze detacheringscontracten afliepen, boden beide gemeentes hem een mooie uitdaging aan, waarvan hij eentje besloot aan te nemen. In de jaren daarna werkte hij bij diverse opdrachtgevers, onder andere als beheerder, beleidsmaker, teamleider en adviseur. De ervaring die hij daar opdeed was heel waardevol, maar de laatste tijd verloor hij de uitdaging in zijn werk. Hij zette de dappere stap om zelf ontslag te nemen, om na te denken over waar hij écht blij van wordt. Tot ons grote geluk was het antwoord op zijn vraag: de afwisseling die hij tijdens het werken bij ons ervoer. Daarom is hij per september terug van weggeweest en ligt er een breed en afwisselend scala aan projecten voor hem klaar.

Voor wie Gerrit nog niet kent: als boerenzoon kreeg hij de liefde voor groen met de paplepel ingegoten. Binnen ons werk ziet hij de uitdaging in het zo groen mogelijk aankleden van de fysieke leefomgeving. Vraagstukken rondom een toekomst- en klimaatbestendig beheer van de openbare ruimte hebben daarbij zijn grote interesse. Niet alleen tijdens het werk heeft de leefomgeving zijn interesse. In zijn vrije tijd is hij ook graag buiten te vinden tijdens het tuinieren, wandelen en fietsen. De sport heeft in de afgelopen jaren zijn interesse gewekt door de vele mooie projecten waar hij aan mocht werken. Bij diverse gemeentes was Gerrit beheerder van sportvelden en tevens direct betrokken bij de voorbereidingen, aanleg en renovatie ervan. Zijn passie en brede inzetbaarheid binnen het groene vakgebied komen in zijn rol als adviseur leefomgeving en sport natuurlijk goed van pas.

Als eerste zal Gerrit zich onder andere storten op het Meerjaren Onderhouds- en InvesteringsPlan voor de sportvelden van de gemeente Ede. De komende tijd zal hij door zijn brede ervaring echter in vele verschillende rollen inzetbaar zijn. Hoe dan ook zijn wij reuzeblij dat Gerrit het team van Green Engineers komt versterken.

Welkom terug, Gerrit!

Deel dit bericht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer over ons cookiebeleid