Wij verwelkomen Marco

Nieuwe collega Marco Smits versterkt het team van Green Engineers

Vlak voor het einde van 2022 groeit het team van Green Engineers opnieuw, met de komst van Marco Smits. Marco gaat als senior adviseur aan de slag met projecten rondom sport en civiele techniek. Zijn jarenlange ervaring binnen het werkveld is een waardevolle toevoeging voor het team en onze opdrachtgevers.

Marco’s ervaring ligt voornamelijk in de aannemerij. Met voormalig werkgevers als Arcadis, Heijmans en TopGrass hield hij zich vooral bezig met uitvoering en aanleg. Met zijn overstap naar Green Engineers wil hij nu ook de andere kant van het werkveld ervaren. Zijn kennis van de uitvoerende kant van het werkveld, inclusief zijn kennis van de actuele ontwikkelingen rondom kunstgras, waterberging en energiewinning op sportparken, wil hij binnen Green Engineers inzetten om bij te dragen aan het toekomstbestendig maken van sportparken in Nederland.

Zelf is Marco een fanatieke sporter. Vroeger was het tennis, squash, of voetbal wat hij deed, maar tegenwoordig waagt hij zich aan de steeds populairder wordende padelsport. Nieuwe dingen ontdekken en daarin ontwikkelen zit sowieso in Marco’s natuur. De prikkels en ideeën die hij krijgt van nieuwe sporten, technieken en ontwikkelingen geven hem energie. Daarom stort hij zich in zijn werk ook graag op nieuwe ontwikkelingen in de markt en volgt hij de trends op de voet. Sport en Civiele techniek ziet hij dan ook als een ideaal werkveld, omdat deze branche dynamisch is én blijft.

We zijn blij dat we Marco aan ons team mogen toevoegen en heten hem van harte welkom bij Green Engineers.

Zelf kennismaken? Marco is te bereiken op marco@greenengineers.nl.

Deel dit bericht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer over ons cookiebeleid