Wij verwelkomen Simon

Simon Meere start bij Green Engineers

Per 1 november hebben wij een nieuw teamlid: Simon Meere. Hij woont met zijn vrouw en twee dochters in Apeldoorn en zijn standplaats bij Green Engineers is Barneveld. Als geboren en getogen tukker wil hij echter ook minimaal eens per week in Hengelo zijn. Binnen Green Engineers gaat hij zich bezig houden met het begeleiden van projecten en met omgevingsmanagement.

Na 23 jaar werken als omgevingsmanager en projectleider civiel en openbare ruimte bij de gemeente Nijkerk, vond Simon het tijd voor iets nieuws. Hij kijkt er naar eigen zeggen vooral naar uit om een kijkje in diverse keukens te nemen en zijn expertise breder in te zetten dan binnen één enkele gemeente.

Dat juist omgevingsmanagement een expertise is van Simon, is niet gek. Met een achtergrond als sociaal agoog is aansluiting zoeken, communiceren en begeleiden hem op het lijf geschreven. ‘Wat ik zo leuk vind aan omgevingsmanagement en participatie is dat je belangen verbindt en onderling begrip kweekt’, zegt hij er zelf over. ‘Toen ik 23 jaar geleden bij de gemeente begon, vertelden we niet waarom we iets deden. Tegenwoordig worden achterliggende gedachtes veel beter gedeeld. Zo kweek je begrip en van daaruit heb je een gezonde basis om verder te werken.’

Naast het begeleiden van projecten, sluit Simon aan bij projecten waar omgevingsmanagement en burgerparticipatie een rol spelen. Hij brengt een bak aan kennis en ervaring mee binnen ons team. Daar zijn wij erg blij mee.

Simon, welkom bij Green Engineers!

We zijn blij dat we Simon aan ons team mogen toevoegen. Zelf kennismaken? Simon is te bereiken op simon@greenengineers.nl.

Deel dit bericht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer over ons cookiebeleid