Gijs Haverkamp nieuwe collega bij Green Engineers

Welkom Gijs bij Green Engineers

Gijs Haverkamp nieuwe collega bij Green Engineers

Op 1 maart 2021 breiden wij ons team uit met nieuwe collega Gijs Haverkamp. Hoewel Gijs voor ons een nieuwe collega is, is hij voor één collega een oude bekende. Bjorn en Gijs kennen elkaar namelijk al meer dan vijftien jaar, sinds de opleiding Uitvoerder Hoveniersbedrijf en studie Tuin- en Landschapsinrichting. Ook na de studie hielden zij contact, waardoor Gijs hoorde van deze functie en besloot het gesprek met Green Engineers aan te gaan.

Op dit moment werkt Gijs nog als werkvoorbereider bij een aannemer in de regio Twente, waar Gijs ook woont. Dagelijks houdt hij zich bezig met de uitvoering van werkzaamheden rondom de inrichting en het onderhoud van openbare ruimte en landschap. De plannen niet alleen uitvoeren, maar ook kunnen maken, is iets wat bij Gijs al lang op het wensenlijstje staat. Nadenken over beheerplannen, beplantingsplannen en onderhoud ziet hij als een mooie uitdaging om verder te ontwikkelen in ons vakgebied. Als adviseur leefomgeving bij Green Engineers kan hij volop met die ambities aan de slag.

In zijn vrije tijd is Gijs veel in de natuur te vinden. Al wandelend gaan zijn ogen altijd naar de omgeving. Wat groeit er in de berm? Welke bomen staan er en waarom? Af en toe wordt hij daarbij afgeleid door het leven dat voorbij fladdert. Elke vlinder wordt gelijk gedetermineerd. De passie voor ecologie is ook terug te vinden in Gijs’ eigen achtertuin. Van het leven dat daar volop te vinden is, kan hij elke dag genieten.

We heten Gijs van harte welkom in ons team!

Deel dit bericht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer over ons cookiebeleid