Green Engineers verwelkomt nieuwe collega Wilco

Green Engineers verwelkomt nieuwe collega Wilco

Green Engineers verwelkomt nieuwe collega Wilco

Op 1 mei 2020 mochten wij een nieuw lid toevoegen aan het team van Green Engineers. Wilco Slotboom - zestig lentes jong en bijna veertig jaar werkzaam in ons vakgebied - is specialist op gebied van civiele techniek. Daarmee vult hij ons team aan op gebied van onder andere grond, weg en waterbouw.

Wilco werkte het grootste deel van zijn werkzame leven bij een grote aannemer in de grond- weg- en waterbouw. Beton en asfalt was de focus van de aannemer en werd ook de specialisatie van Wilco. Hij werkte hier ruim 25 jaar, waarbij alle facetten van het vak voorbijkwamen: van uitvoering tot calculatie en projectleiding. Na deze periode werkte hij vijftien jaar bij een ingenieursbureau, waar hij ook Eric en Henk leerde kennen. Bij deze werkgever verbrede Wilco zijn kennis, door zich ook meer met de totale openbare ruimte bezig te houden.

Toen Wilco onlangs op LinkedIn onze vacature voor projectleider groen voorbij zag komen, besloot hij Eric en Henk een berichtje te sturen. ‘Hoeveel groene kennis die projectleider eigenlijk nodig had?’ Het duurde niet lang of we zaten samen met Wilco aan tafel, met zijn start op 1 mei als gevolg!

De civieltechnische achtergrond van Wilco combineert perfect met de groene achtergrond van veel van onze collega’s. Dat komt goed van pas wanneer er bijvoorbeeld een park met verharding moet worden aangelegd.

In zijn eerste week startte Wilco gelijk met een mooi project van een nieuw te bouwen scholencomplex met gymzaal. Green Engineers is hier verantwoordelijk voor de inrichting van de buitenruimte. Riolering, verharding en groen komen hier prachtig samen, dus een ideaal project om de samenwerking te starten.

Wij heten Wilco van harte welkom in ons team!

Deel dit bericht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer over ons cookiebeleid