Gemeente Ede

Nieuwe velden binnen 9 maanden weer bespeelbaar

Gemeente Ede

Nieuwe velden binnen 9 weken weer bespeelbaar

In 2019 verving de gemeente Ede drie kunstgrasvoetbalvelden. Ook werd een junioren kunstgrasveld aangelegd, een natuurgrasveld gerenoveerd en twee natuurgrasvelden omgevormd naar kunstgras.

Wij startten de werkzaamheden in januari met het opstellen van de PvE’s, het vervaardigen van concepttekeningen en het conceptbestek.  Door vroeg te starten konden we in maart al de aanbesteding doen en in overleg met de verenigingen kon op op 1 mei al gestart worden met de werkzaamheden. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever, de aannemer, de verenigingen en Sport Service Ede en alle partijen ook bij de bouwvergaderingen te betrekken, verliep de uitvoering zeer vlot. Op 1 september waren alle velden weer bespeelbaar met uitzondering van het natuurgrasveld.

 

H. Lukkien, projectcoördinator Gemeente Ede:

Green Engineers is een bureau waar we vaker mee samenwerken, binnen de opdracht ontzorgt het bureau ons op een prettige wijze. Er is sprake van een goede “chemie” Ook weet Green Engineers binnen het project goed aandacht te houden voor details, ook zaken die makkelijk vergeten dreigen te worden ontsnappen niet aan hun aandacht.”

Project specificaties:

Opstellen van PvE’s.

Vervaardigen van concepttekeningen

Vervaardigen van conceptbestek

Deel dit project
Periode:

2019

Meer informatie over dit project via:

Henk van Veldhuizen

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer over ons cookiebeleid